Hur mitt liv såg ut från 2010 till 2012 (gjorde en sån förut, men skrev inte allt som egentligen hände)

0kommentarer

Oktober 2010

Jag umgicks med massor, blev tillsammans med Oliver, fyllde år, alla raster i skolan satt vi i kapprummet och gjorde ingenting. men allt rullade på!

November 2010

Jag och Oliver var jävligt blyga, hände ingenting mellan oss haha. men ja, november såg precis ut som oktober.

December 2010

Jag och Oliver började umgås med Mikiz och Sebbe i Tumba, vi var på julmarknad med skolan då blev det ganska seriöst mellan mig och Oliver. Jag gillade honom verkligen. månaden var perfekt förutom att jag missade hälften av några lektioner för att vara med Oliver & dom andra :$

Januari 2011

Oliver gjorde slut med mig, var skit ledsen. Men jag försökte tänka på annat. Umgicks mycket med dom i parallellklasserna, ingen i min egna klass.

Februari 2011

Jag och Oliver blev tillsammans igen, livet rulla på. Jag och Jennifer började umgås i slutet av månaden, vi blev riktigt tajta.

Mars 2011

Jag tror det var då jag gjorde slut med Oliver för jag började gilla Wille, så blev tillsammans med han. Och allt blev kaos, så gjorde slut samma månad. Men annars var allt okej.

April 2011

Oliver ville bli tillsammans igen så vi blev de, sen ville han ha pause, så vi hade de, sen ville han inte bli tillsammans igen. Så det tog slut på riktigt den gången. Var ledsen månaden ut. Men jag och Jennifer hade blivit sjukt tajta, vi var varje dag nästan.

Maj 2011

Jag och Jennifer gled isär men träffades då och då. Jag mådde dåligt rätt mycket efter det som hänt osv.

Juni 2011

Det blev sommarlov, jag blev tajtare med Felicia och Daniel efter vi hade vart på grönan tillsammans.
Jag och Jennifer hade tappat all kontakt. Men iallafall, jag började gilla William igen, trodde jag. Jag var mest osäker egentligen. Så vi blev tillsammans, livet rulla.

Juli 2011

Det tog slut mellan mig och Wille, och jag vart tillsammans med Lucas i en dag haha också mest osäkerhet.. Ångrar mej nu, men aja. Åkte på dalecarlia med nackdala, hade sjukt kul. Vart på g med världens sötaste, Jacke. Vi blev tillsammans för vi var ju så gott som de innan också. Jag mådde sjukt jävla bra, men sen när vi ska åka hem till tumba igen gör han slut, och han var otrogen. så ja, jag glömde han ganska snabbt. Jag lärde känna Natta, Antonya och Erika bättre!

Augusti 2011

Jag började malmsjö, lärde känna alla i klassen sjukt bra första dagen. Ångrade inte alls att jag valde malmsjö.
Jag och Jennifer pratade inte längre, hon svarade aldrig på sms osv. så ja, istället fick jag sjukt bra kontakt med oscar och victor :)

September 2011

Jag gick i skolan, som vanligt dårå. mådde bra, livet rullade på. kommer inte ihåg så mycket från den månaden egentligen men började umgås med mikaela igen och lärde känna hanna!

Oktober 2011

André började komma till våran skola, blev på g med han, sen blev vi tillsammans i början av oktober, vi va tillsammans tills slutet av oktober då gjorde vi slut. men fick mycket bättre kontakt med oscar, victor, albin, gustav och kevin!

November 2011

Jag var singel, orkade inte med mer bråk osv. så månaden var bra, gick i skolan, umgicks med alla jag brukade va med osv.

December 2011

Började ta kontakt med Jennifer igen, men vi tappade kontakten lika snabbt.
jag saknade henne och alla från kassmyra, ville byta skola men gjorde de inte.

Januari 2012

Jag trivdes i min skola grymt bra, lärde känna några från sexan, åttan och parallellklassen, annars rullade livet på.

Februari 2012

Blev ganska mycket skolk. blev tillsammans med Martin, började umgås med/lärde känna han, mikiz, sebbe, dennis, fredde, hampus, lulle, pontus, tim, axel, philip osv.
sjukt bra månad iallafall.

Mars 2012

Blev att jag var ute till 11/12 nästan varje dag, haha. hade sjukt kul varje kväll med sebbe, mikiz och martin (oftast dom iallfall).
vi gick på bio, och hade sjukt kul.

April 2012

Allt var bra, umgicks fortfarande med dom, sen började jag och Martin bråka, så vi gjorde slut. jag och mikiz tappade kontakten med Sebbe rätt mycket. Men grönan öppnade, vi åkte dit med Sebbe, Hanna, Hampus osv. Sjukt kul, sen började jag umgås med julia (barndomsvän), wilma, jonte och oliver :)

Maj 2012

Var med Jennifer, Linnea, Mikiz, Sara, Jonte, Oliver, Maria på grönan rätt mycket (inte samtidigt men aja). va på lmfao ♥ ''Lärde känna'' carro och började umgås med martin igen.

(inga bilder, men måste sovaaaa)


Kommentera

Publiceras ej